Kapucijnerschotel met chipolata
bewaar
bewaar

Kapucijnerschotel met chipolata

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Bak de spekblokjes 5 min. in een hapjespan zonder boter of olie. Voeg de champignons en prei toe en bak 5 min. mee. Schep de kapucijners erdoor en verwarm nog 2 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit ondertussen de grillpan en gril de worstjes in 5 min. gaar. Keer regelmatig.Verdeel de kapucijnerschotel over 4 borden en leg de worstjes erbij. Lekker met piccalilly.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kapucijnerschotel met chipolata

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig