Aardappelsoep met patécrostini's
bewaar
bewaar

Aardappelsoep met patécrostini's

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Wortels in blokjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. Soep aan de kook brengen. Blokjes wortel en aardappel toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Grill voorverwarmen. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosui door smeerpaté scheppen. Stokbrood in plakken snijden. Stokbrood besprenkelen met olie en onder grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren. Rest van bosui door soep scheppen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood besmeren met paté. Soep serveren met patécrostini's.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsoep met patécrostini's

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig