Aardappelsoep met roggebrood
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Aardappelsoep met roggebrood
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes lente ui-crème soep
3 eetlepels boter of margarine
1 zakje miniworteltjes
1 bak gekruide aardappeltjes rozemarijn
200 g katenspek
3 bosuitjes
8 plakken roggebrood
40 g kruidenboter