Soep met bosui en surimi
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.
Soep met bosui en surimi
voorgerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes lente ui-crème soep
1 schaaltje surimi naturel
6 bosuitjes
1 eetlepel zonnebloemolie
4 sneetjes casino witbrood