Vissandwich
Aan de slag
Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade scheppen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Sateprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.
Vissandwich
voorgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade scheppen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Sateprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels zilveruitjes zoetzuur
½ bakje krabsalade
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje veldsla
1 bakje roze garnalen
Dit heb je nodig
satéstokjes