Bruschetta met pastrami
Bruschetta beleggen met pastrami... Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Extra lekker met het contrast van augurk en zilveruitjes.
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren.
Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen.
In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen.
Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.
Bruschetta met pastrami
Bruschetta beleggen met pastrami... Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Extra lekker met het contrast van augurk en zilveruitjes.
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren.
Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen.
In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen.
Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 dikke sneden brood met pompoenpitten
25 g zachte boter
1 teen knoflook
200 g pastrami of pekelvlees
1 zakje rucolasla
2 zoetzure augurken
6 zoetzure zilveruitjes
1 el bieslook
2 el mosterdmayonaise