Champignonragout met groene asperges
Dit snelle vegarecept is makkelijk te maken. De asperges blijven knapperig, de saus is heerlijk romig
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges. Snijd de champignons in kwarten.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de zuivelspread en tijm toe. Laat 5 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
Serveer de ragout met de aardappelschijfjes.
Champignonragout met groene asperges
Dit snelle vegarecept is makkelijk te maken. De asperges blijven knapperig, de saus is heerlijk romig
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de houtachtige onderkant (3 cm) van de asperges. Snijd de champignons in kwarten.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de asperges en champignons 6 min. op hoog vuur. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de zuivelspread en tijm toe. Laat 5 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Schep af en toe om.
Serveer de ragout met de aardappelschijfjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el zonnebloemolie
900 g aardappelschijfjes
500 g diepvries groene asperges
400 g champignons
25 g ongezouten roomboter
1 bospaddenstoelenbouillontablet
200 g zuivelspread bieslook light
2 tl gedroogde tijm