Asperges met ham en roerei
bewaar
bewaar

Asperges met ham en roerei

Met dit Hollandse gerecht krijgt de brunch een nóg feestelijker tintje.

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook in een aspergepan of hoge pan water. Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges af. Schil ze dun, vanaf vlak onder de kop. Kook ze in ca. 15 min. gaar. Snijd ondertussen de ham in blokjes. Knip de bieslook fijn. Kook de aardappelschijfjes in ca. 7 min. gaar. Klop de eieren los met peper en zout. Roer de ham en bieslook er door.

Verhit in een koekenpan de boter. Schenk het eiermengsel erin en roer tot het ei gaat stollen. Neem de pan van het vuur en roer af en toe door. Smelt in een pan de rest van de boter (boter mag niet bruin kleuren). Serveer de asperges met roerei, aardappelschijfjes en gesmolten boter.

Roerei maken

Instructievideo - 01:12 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met ham en roerei

Met dit Hollandse gerecht krijgt de brunch een nóg feestelijker tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig