Kip-in-rode-wijnstoof
bewaar
bewaar

Kip-in-rode-wijnstoof

Snel, sneller, snelst! Je staat maar een kwartier in de keuken. Ook geschikt voor een etentje.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeldobbelsteentjes in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de plakjes spek. Bak het spek in een andere koekenpan zonder olie of boter in 6 min. op middelhoog vuur uit. Voeg de ui en rozemarijnnaaldjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de kip toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 min. inkoken op hoog vuur.

Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze in 4 min. beetgaar. Serveer de kipstoof met de aardappeldobbelsteentjes en broccoli.

Kip in rode wijnstoof

Instructievideo - 02:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-in-rode-wijnstoof

Snel, sneller, snelst! Je staat maar een kwartier in de keuken. Ook geschikt voor een etentje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig