Geroosterde wortels met tijm
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in frieten van ongeveer 1 cm dik. Snijd de ui in parten. Verdeel de wortelfrieten met de ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de takjes tijm ertussen. Besprenkel met de olie. Rooster de wortelfrieten in ca. 35 min. gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Geroosterde wortels met tijm
bijgerecht
null personen
110 kcal
10 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in frieten van ongeveer 1 cm dik. Snijd de ui in parten. Verdeel de wortelfrieten met de ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de takjes tijm ertussen. Besprenkel met de olie. Rooster de wortelfrieten in ca. 35 min. gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
700 g regenboog wortelmix
3 el traditionele olijfolie
7½ g verse tijm