Fricandeau met tonijnsaus
bewaar
bewaar

Fricandeau met tonijnsaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fricandeau met tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig