Zalmspies met rucolasaus
bewaar
bewaar

Zalmspies met rucolasaus

Uitgesproken smaken, deze zalm-hamspiesen. De rucolasaus met walnoten en mierikswortel is lekker pittig.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan.

Snijd de zalm in 18 stukken en bestrooi met peper. Halveer de plakken ham in de lengte. Verdeel er de helft van de rucola over. Leg er een stuk zalm op en wikkel de ham om de zalm. Rijg 3 stukken aan 1 satéprikker.

Hak de walnoten fijn en snijd de rest van de rucola fijn. Meng de rucola, noten, zure room en mierikswortel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bestrijk de visspiesen dun met de olie en gril ze op de barbecue in 5 min. rondom bruin en net gaar. Keer halverwege. Serveer de spiesen met de rucolasaus.

algemeenDit gerecht is ook lekker met zeewolffilet of kabeljauwfilet in plaats van zalm.

Zalmspies met rucolasaus

Instructievideo - 02:59 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmspies met rucolasaus

Uitgesproken smaken, deze zalm-hamspiesen. De rucolasaus met walnoten en mierikswortel is lekker pittig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig