Kipburger met kiwisalsa
bewaar
bewaar

Kipburger met kiwisalsa

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de naanbroodjes 2 min. Keer halverwege. Bestrijk de kipburgers met de olie en gril 15 min. Keer halverwege. Schil ondertussen de kiwi's en snijd in stukjes. Schep om met de chutney. Snijd de naans open en beleg de onderste helften met de blaadjes van de babyromainesla, een kipburger en wat kiwisalsa. Dek af met de bovenkanten van de naans.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipburger met kiwisalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig