Kipburger met kiwisalsa
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de naanbroodjes 2 min. Keer halverwege. Bestrijk de kipburgers met de olie en gril 15 min. Keer halverwege. Schil ondertussen de kiwi's en snijd in stukjes. Schep om met de chutney. Snijd de naans open en beleg de onderste helften met de blaadjes van de babyromainesla, een kipburger en wat kiwisalsa. Dek af met de bovenkanten van de naans.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Kipburger met kiwisalsa
bijgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de naanbroodjes 2 min. Keer halverwege. Bestrijk de kipburgers met de olie en gril 15 min. Keer halverwege. Schil ondertussen de kiwi's en snijd in stukjes. Schep om met de chutney. Snijd de naans open en beleg de onderste helften met de blaadjes van de babyromainesla, een kipburger en wat kiwisalsa. Dek af met de bovenkanten van de naans.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 mini naanbroodjes
4 Mexicaanse kipburgers
2 el olie
2 groene kiwi's
4 el zoete mangochutney
2 kropjes babyromainesla
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan