Salade van makreel en bieten
Aan de slag
Halveer de krieltjes in de lengte en kook ze in water met zout in 12 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en laat iets afkoelen.
Meng 1 tl dille door de dressing. Doe de bieten in een ruime schaal. Doe de krieltjes erbij en schep voorzichtig om. Verdeel de bonen erover.
Verdeel de makreel in stukken en leg erop. Sprenkel de dressing erover en bestrooi met de rest van de dille. Lekker met plakjes radijs en geroosterd brood.
Salade van makreel en bieten
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de krieltjes in de lengte en kook ze in water met zout in 12 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en laat iets afkoelen.
Meng 1 tl dille door de dressing. Doe de bieten in een ruime schaal. Doe de krieltjes erbij en schep voorzichtig om. Verdeel de bonen erover.
Verdeel de makreel in stukken en leg erop. Sprenkel de dressing erover en bestrooi met de rest van de dille. Lekker met plakjes radijs en geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappelen
2 tl gedroogde dille
6 el yoghurtsladressing
1 pot rode bieten
1 blik limabonen
2 blikjes makreelfilet naturel