Pizza rauwe ham en rucola
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Schuif 2 bodems op een bakplaat. Bak ca. 8 min. in de oven. Neem uit de oven en bak de volgende 2 bodems. Beleg de gebakken pizza's losjes met de coburgerham en schaaf er de Parmezaanse kaas over. Bestrooi met de pittige rucola.
Pizza versieren
Instructievideo - 01:05 min.
Pizza rauwe ham en rucola
hoofdgerecht
null personen
820 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Schuif 2 bodems op een bakplaat. Bak ca. 8 min. in de oven. Neem uit de oven en bak de volgende 2 bodems. Beleg de gebakken pizza's losjes met de coburgerham en schaaf er de Parmezaanse kaas over. Bestrooi met de pittige rucola.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pizzabodems
400 g pizzassimo (tomatensaus)
200 g coburgerham
150 g Parmigiano Reggiano
80 g pittige rucola
Dit heb je nodig
bakpapier