Pizza hummus en verse kruiden
Zin in pizza vanavond? Deze variant met pikante hummus en tomaatjes zet je lekker snel op tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 °C. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Schuif 2 bodems op een bakplaat. Bak ca. 8 min. in de oven. Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems. Snijd de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.
Pizza hummus en verse kruiden
Instructievideo - 01:16 min.
Pizza hummus en verse kruiden
Zin in pizza vanavond? Deze variant met pikante hummus en tomaatjes zet je lekker snel op tafel.
hoofdgerecht
null personen
915 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 °C. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Schuif 2 bodems op een bakplaat. Bak ca. 8 min. in de oven. Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems. Snijd de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 koelverse Italiaanse houtovenpizzabodems
30 g verse basilicum
500 g cherrytomaten
400 g pikante hummus
2 bakjes tuinkers
4 el geroosterde pijnboompitten
Dit heb je nodig
bakpapier