Verse pasta in kruidige tomatensaus
In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherpmesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper, peultjes en cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.
Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken. Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
Verse pasta in kruidige tomatensaus
In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherpmesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper, peultjes en cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.
Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken. Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g koelverse perline con formaggio pasta
250 g cherrytomaten
1 rode peper
2 el traditionele olijfolie
250 g Italiaanse roerbakgroente courgette
200 g verse peultjes
390 g pastasaus basis Italiaanse kruiden
50 g Parmigiano Reggiano
50 g geroosterde pijnboompitten