Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes
bewaar
bewaar

Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes

10 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Verkruimel de witte kaasblokjes. Houd een 1/4 achter en voeg de rest met de wijn en komijn toe aan de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep en garneer met de achtergehouden feta.

algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gele gazpacho met wijn en witte kaasblokjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig