Gele gazpacho
Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.
Aan de slag
Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken.
Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en evt. zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep.
Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.
Venkel snijden en bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Gele gazpacho
Deze gele gazpacho heeft een make over gekregen met gele, paprika, mais en venkel. Net zo verfrissend en lekker als het origineel.
voorgerecht
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken.
Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en evt. zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep.
Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ venkelknol
1 gele paprika
150 g maiskorrels in blik
100 g winterpeen
250 ml wortelsap
Dit heb je nodig
staafmixer of blender