Pittige salade met olijven
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.
Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.
Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.
Pittige salade met olijven
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.
Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.
Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 el extra vierge olijfolie
1 duopak krieltjes
1 bakje champignons
2 zakken waterkers
2 sjalotten
1 rode paprika
1 blik zwarte olijven zonder pit
1 stukje roquefort
Dit heb je nodig
bakpapier