Pittige salade met olijven
bewaar
bewaar

Pittige salade met olijven

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.

Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.

Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.

algemeenLiever mildere kaas? Vervang dan de roquefort door blokjes jonge kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige salade met olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig