Indiase broodsalade
bewaar
bewaar

Indiase broodsalade

Quinoa, radijs en bloemkool: dit gerecht zit boordevol powerfood.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bloemkool in roosjes. Kook 3 min. in ruim water met zout. Giet af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd ondertussen de radijs in kwarten en de blaadjes van de koriander grof. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok en fruit de komijn en kerriepoeder 1 min. Doe de quinoa erbij en bak in 3 min. gaar en knapperig. Voeg de bloemkool toe en draai het vuur hoog. Roerbak 2 min. Doe in een ruime schaal.

Verhit de rest van de olie in de (niet schoongemaakte) wok. Scheur het brood in stukken en roerbak 3 min. Doe het brood bij de bloemkool. Voeg de koude tomatenblokjes, radijs en koriander toe en schep om. Verkruimel de kaasblokjes erover.

Indiase broodsalade

Instructievideo - 03:10 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase broodsalade

Quinoa, radijs en bloemkool: dit gerecht zit boordevol powerfood.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig