Gegrilde groenten met rauwe ham
bewaar
bewaar

Gegrilde groenten met rauwe ham

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en kook de asperges 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

Ris de blaadjes van de takjes uit de kruidenmix en maal met de staafmixer met de knoflook en olie tot kruidenolie. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met wat kruidenolie en gril rondom 3 min. Doe in een schaal. Bestrijk de champignons met wat kruidenolie en gril rondom 3-4 min. Doe ze bij de asperges in de schaal.

Snijd de sla in de lengte in kwarten. Bestrijk met wat olie en gril rondom 2 min. Doe in de schaal. Meng de rest van de kruidenolie door de groenten. Verdeel de ham over de salade. Serveer met stokbrood.

Salade over? Bewaar afgedekt 1 dag in de koelkast en eet hem de volgende dag met wat stukjes mozzarella erdoor.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde groenten met rauwe ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig