Asperges met rauwe ham
bewaar
bewaar

Asperges met rauwe ham

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Dun plakje van onderkant van aspergepunten afsnijden. In pan met kokend water en zout asperges in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Olie, azijn, zout en peper toevoegen en tot dressing kloppen. Steeltjes van basilicum verwijderen, blad in flinterdunne reepjes snijden. Aspergepunten en plakjes ham rangschikken op zes bordjes. Dressing en basilicum erover verdelen.

algemeenVervang de Coburger rauwe ham eventueel door een gerookte vleessoort, zoals ribeye (vleeswaren), of eendenborst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met rauwe ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig