Trottole met kastanjechampignons
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes. Schep voorzichtig door het champignonmengsel. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 min. mee.
Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en serveer.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Trottole met kastanjechampignons
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes. Schep voorzichtig door het champignonmengsel. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 min. mee.
Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g trottole
2 el olijfolie
1 teen knoflook
½ bakje tijm
2 schaaltjes kastanjechampignons
1 blik artisjokharten
300 g Yorkham naturel
1 beker crème fraîche