Trottole met kastanjechampignons
bewaar
bewaar

Trottole met kastanjechampignons

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes. Schep voorzichtig door het champignonmengsel. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 min. mee.

Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en serveer.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Trottole met kastanjechampignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig