Trottole met tomaatjes en mozzarella
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bestrijk de tomaatjes aan de tros met olie en leg ze op de bakplaat. Strooi er wat zout over en druppel er wat balsamicoazijn over. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de tomaatjes 10 minuten. Halveer de mozzarellabolletjes.
Kook de trottole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een schaaltje. Giet de trottole af en doe de pasta terug in de pan. Roer de resterende olie door de pasta. Voeg als de pasta te droog is, een scheutje van het achtergehouden kookvocht toe.
Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Knip de tros met tomaatjes in 4 stukjes en verdeel de tomaatjes en minimozzarella over de borden. Leg een toef waterkers op de pasta en druppel er nog wat balsamicoazijn over.
Trottole met tomaatjes en mozzarella
voorgerecht
null personen
355 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bestrijk de tomaatjes aan de tros met olie en leg ze op de bakplaat. Strooi er wat zout over en druppel er wat balsamicoazijn over. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de tomaatjes 10 minuten. Halveer de mozzarellabolletjes.
Kook de trottole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een schaaltje. Giet de trottole af en doe de pasta terug in de pan. Roer de resterende olie door de pasta. Voeg als de pasta te droog is, een scheutje van het achtergehouden kookvocht toe.
Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Knip de tros met tomaatjes in 4 stukjes en verdeel de tomaatjes en minimozzarella over de borden. Leg een toef waterkers op de pasta en druppel er nog wat balsamicoazijn over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g cherry tomaten
4 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 zakje minibolletjes mozzarella
150 g trottole
½ zakje waterkers