Chinese omelet
bewaar
bewaar

Chinese omelet

10 min. bereiden / 5 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Breek de eieren boven een kom. Breng op smaak met peper en voeg de sojasaus toe. Roer de eieren los met een vork. Roer niet te lang en te krachtig. Dit haalt de luchtigheid uit de omelet.

Verwarm de ovengrill. Verhit de ovenvaste koekenpan 30 sec. op middelhoog vuur. Voeg de olie toe. Beweeg de pan zo, dat de hele bodem met olie bedekt is. Draai het vuur hoog. Schenk het ei in de pan. Beweeg de pan zo dat de hele bodem met ei bedekt is. Bak 5 sec.

Neem de pan van het vuur, bedek het ei met de garnalen, ham, taugé en 2/3 van de bosui en vouw de omelet met een spatel dubbel. Zet de pan 5 min. onder de grill. Verdeel de omelet over 2 warme borden en bestrooi met de rest van de bosui.

Omelet bakken

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinese omelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig