Fruit in wijnsiroop
bewaar
bewaar

Fruit in wijnsiroop

20 min. bereiden / 3 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Doe de wijn, suiker, kruidnagels en het laurierblaadje in een pan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken. Voeg de pruimen en vijgen toe. Laat van het vuur af minimaal 2 uur marineren. Neem het fruit uit de wijn en breng de wijn aan de kook. Laat in 5 min. inkoken tot siroop. Schenk over het fruit. Laat afkoelen. Lekker bij oude kaas. U kunt dit gerecht 1 week eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fruit in wijnsiroop

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig