Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
bewaar
bewaar

Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild

10 min. bereiden / 12 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

algemeenLekker voor biefstuk, entrecote, eendenborst en wild. Hoe langer het vlees marineert, hoe lekkerder het wordt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig