Provençaalse witte-wijnmarinade
bewaar
bewaar

Provençaalse witte-wijnmarinade

5 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil van citroen raspen. In lage schaal citroenrasp, witte wijn, wijnazijn, tijm, rozemarijn en sjalot door elkaar roeren. Vlees of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of vis af en toe keren. Vlees of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

algemeenLekker voor lamsbout, kalfsvlees en vissoorten, zoals tilapia en zeebaars. Marineer de vis niet langer dan een uur of twee. Vlees daarentegen kan best een nachtje in deze marinade lekker zacht worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse witte-wijnmarinade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig