Provençaalse witte-wijnmarinade
5 min. bereiden / 1 uur wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
Schil van citroen raspen. In lage schaal citroenrasp, witte wijn, wijnazijn, tijm, rozemarijn en sjalot door elkaar roeren. Vlees of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of vis af en toe keren. Vlees of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Provençaalse witte-wijnmarinade
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Schil van citroen raspen. In lage schaal citroenrasp, witte wijn, wijnazijn, tijm, rozemarijn en sjalot door elkaar roeren. Vlees of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of vis af en toe keren. Vlees of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
200 ml witte wijn
½ eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel tijm
1 eetlepel verse rozemarijn
1 sjalot