Siciliaanse pasta met bloemkool
bewaar
bewaar

Siciliaanse pasta met bloemkool

Nét als je denkt dat dit pastagerecht geen verrassingen voor je heeft, proef je... rozijnen!

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel ondertussen de bloemkool in kleine roosjes. Kook in ca. 5 min. beetgaar. Giet af. Snijd ondertussen de tomaten in reepjes.

Snijd de knoflook fijn en de peper in dunne ringetjes. Verhit 4 el van de olie uit het potje tomaten in een koekenpan en fruit hierin de knoflook en peper 2 min. op laag vuur. Snijd de peterselie fijn en voeg samen met de rozijnen toe.

Doe de pasta, bloemkool en tomaat erbij en schep om. Voeg eventueel nog wat olie uit het potje tomaten toe en schaaf de kaas erover. Serveer direct.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Siciliaanse pasta met bloemkool

Nét als je denkt dat dit pastagerecht geen verrassingen voor je heeft, proef je... rozijnen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig