Pappardelle met courgette
Aan de slag
Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Zet het vuur hoger en bak de spekjes 3 min. Voeg de champignons toe en bak 3 min. Voeg de tijmblaadjes toe.
Snijd de korstjes van het brood en maal het brood tot kruim in de blender of keukenmachine. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin het broodkruim goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in dezelfde pan en bak hierin de courgette in 3 min. goudbruin op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de pasta met het champignonmengsel en de courgette. Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi met het broodkruim.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pappardelle met courgette
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pappardelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 el olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Zet het vuur hoger en bak de spekjes 3 min. Voeg de champignons toe en bak 3 min. Voeg de tijmblaadjes toe.
Snijd de korstjes van het brood en maal het brood tot kruim in de blender of keukenmachine. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin het broodkruim goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in dezelfde pan en bak hierin de courgette in 3 min. goudbruin op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de pasta met het champignonmengsel en de courgette. Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi met het broodkruim.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pappardelle
6 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
1 schaal vegetarische spekreepjes
1 schaal kastanjechampignons
2 takjes tijmblaadjes
4 sneetjes witbrood
1 courgette
Dit heb je nodig
blender