Pappardelle met paprika
bewaar
bewaar

Pappardelle met paprika

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snijd de worsten in 3 stukken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worsten 4 min. Voeg de courgette toe en bak 4 min. mee.

Doe ondertussen de paprika met vocht in een maatbeker en voeg de slagroom toe. Pureer met de staafmixer en voeg toe aan de worsten en courgette. Voeg de honing toe en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi met de kaas. Lekker met gescheurde blaadjes basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig