Pappardelle met paprika
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de worsten in 3 stukken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worsten 4 min. Voeg de courgette toe en bak 4 min. mee.
Doe ondertussen de paprika met vocht in een maatbeker en voeg de slagroom toe. Pureer met de staafmixer en voeg toe aan de worsten en courgette. Voeg de honing toe en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi met de kaas. Lekker met gescheurde blaadjes basilicum.
Pappardelle met paprika
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de worsten in 3 stukken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worsten 4 min. Voeg de courgette toe en bak 4 min. mee.
Doe ondertussen de paprika met vocht in een maatbeker en voeg de slagroom toe. Pureer met de staafmixer en voeg toe aan de worsten en courgette. Voeg de honing toe en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi met de kaas. Lekker met gescheurde blaadjes basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pappardelle
1 schaal runderchipolata
1 el olijfolie
1 courgette
1 potje gegrilde paprika's
1 bekertje slagroom
1 el honing
50 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
staafmixer