Lintpasta met pompoen
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. In braadslede pompoen, courgette, champignons en Italiaanse kruiden door elkaar scheppen. Chiliolie en zout erover sprenkelen. Braadslede 15 cm onder hete grill schuiven en groenten 15 min. roosteren, regelmatig omscheppen. Intussen pappardelle beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Ham in brede repen snijden en door groenten scheppen. Geheel in nog 5 min. bruin en gaar roosteren. Pappardelle afgieten en over vier borden verdelen. Groenten met ham erop scheppen. Kaas erover strooien.
Lintpasta met pompoen
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. In braadslede pompoen, courgette, champignons en Italiaanse kruiden door elkaar scheppen. Chiliolie en zout erover sprenkelen. Braadslede 15 cm onder hete grill schuiven en groenten 15 min. roosteren, regelmatig omscheppen. Intussen pappardelle beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Ham in brede repen snijden en door groenten scheppen. Geheel in nog 5 min. bruin en gaar roosteren. Pappardelle afgieten en over vier borden verdelen. Groenten met ham erop scheppen. Kaas erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pompoen
1 courgette
250 g kastanjechampignons
½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
3 eetlepels olijfolie met knoflookaroma&chilipeper
1 pak pappardelle
200 g gegrilde achterham
100 g kaas