Sandwich ham met geroosterde tomaat
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Tomaten in dikke plakken snijden en op bakplaat leggen. Bestrooien met Italiaanse kruiden, zout en peper en 1-2 el olie erover sprenkelen. Bakplaat onder hete grill schuiven en tomaten 5-10 min. roosteren. Laten afkoelen.
Sneetjes brood bestrijken met piccalilly. Sla over 4 sneetjes verdelen. Ham en augurk over 2 sneetjes met sla verdelen. Hierop weer 2 sneetjes met sla leggen. Tomaten erover verdelen en laatste sneetjes met piccalillykant naar beneden erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden.
Sandwich ham met geroosterde tomaat
null personen
385 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Tomaten in dikke plakken snijden en op bakplaat leggen. Bestrooien met Italiaanse kruiden, zout en peper en 1-2 el olie erover sprenkelen. Bakplaat onder hete grill schuiven en tomaten 5-10 min. roosteren. Laten afkoelen.
Sneetjes brood bestrijken met piccalilly. Sla over 4 sneetjes verdelen. Ham en augurk over 2 sneetjes met sla verdelen. Hierop weer 2 sneetjes met sla leggen. Tomaten erover verdelen en laatste sneetjes met piccalillykant naar beneden erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 grote trostomaten
½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
2 eetlepels olijfolie
6 sneetjes donker volkorenbrood
6 eetlepels piccalilly
50 g eikenbladslamelange
4 plakken achterham
4 augurken