Gebakken vis met zoetzure saus
bewaar
bewaar

Gebakken vis met zoetzure saus

Topgerecht met heerlijke Aziatische smaken. En dat in 15 minuten!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kabeljauw in reepjes van 2 cm breed en doe in een groot boterhamzakje. Voeg de maizena en wat zout toe, houd de zak goed dicht en schud totdat de vis met een gelijkmatig laagje maizena en zout is bedekt.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis op hoog vuur 4 min. Keer halverwege voorzichtig.

Breng ondertussen in een steelpan de chilisaus, rijstazijn, vissaus en smoothie aan de kook. Laat 1 min. zachtjes doorkoken. Haal de blaadjes van de koriander af.

Laat de vis uitlekken op keukenpapier en leg vervolgens op een platte schaal. Schenk de saus erover en bestrooi met de korianderblaadjes. Serveer direct. Lekker met pandanrijst.

bereidingstipWeetje! Arachideolie is zeer geschikt om in te wokken, omdat je het tot zeer hoge temperaturen kunt verhitten zonder dat het verbrandt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken vis met zoetzure saus

Topgerecht met heerlijke Aziatische smaken. En dat in 15 minuten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig