Sambalsnijbonen
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 1 cm. Kook 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes en de bosui in ringetjes.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en sambal 1 min. Voeg de snijbonen toe en bak op hoog vuur 4 min. Voeg de bosui toe, schep om en serveer. Lekker met nasi kuning (gele rijst) en kipsaté.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Sambalsnijbonen
bijgerecht
null personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 1 cm. Kook 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes en de bosui in ringetjes.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en sambal 1 min. Voeg de snijbonen toe en bak op hoog vuur 4 min. Voeg de bosui toe, schep om en serveer. Lekker met nasi kuning (gele rijst) en kipsaté.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g snijbonen
2 tenen knoflook
1 zakje bosui
2 el zonnebloemolie
1 el sambal badjak