Nam prik (thaise sambal)
bewaar
bewaar

Nam prik (thaise sambal)

5 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltje van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd in stukken en doe in het bakje van de staafmixer. Voeg de vissaus, het limoensap, basterdsuiker en de knoflook toe. Maal met de staafmixer fijn tot een pasta. U kunt de sambal 3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in een bakje in de koelkast.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nam prik (thaise sambal)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig