Thaise visballetjes met noedelsalade
bewaar
bewaar

Thaise visballetjes met noedelsalade

40 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode pepers in dunne reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.

Doe het citroengras, de kabeljauw, het ei, 1 teen knoflook, 1 el vissaus en de bloem in de keukenmachine en maal kort tot een gladde massa. Meng in een kom met 1 rode peper, het limoenrasp en zout naar smaak. Vorm er met vochtige handen 8 balletjes van. Druk deze een beetje plat.

Kook de sperziebonen in ca. 8 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing van het limoensap, de suiker en de rest van de rode peper, vissaus en knoflook. Meng de sperziebonen met de mihoen en de dressing.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de visballetjes in ca. 3 min. gaar. Serveer de balletjes met de salade. Lekker met grof gehakte pinda's.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise visballetjes met noedelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig