Biefstukreepjes met komijn en paprika
Aan de slag
Snijd de biefstuk in plakjes en doe in een kom. Meng de oestersaus, sojasaus, chilisaus, knoflook, sesamolie en het komijnzaad en schenk over de biefstuk. Schep om en laat 30 min. marineren.
Kook aan het eind van de marineertijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de paprika 1 min. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak 2 min. Voeg de taugé toe en bak 1 min. mee. Schep de rijst in 4 kommen en leg de biefstukreepjes met de groente erop.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Biefstukreepjes met komijn en paprika
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de biefstuk in plakjes en doe in een kom. Meng de oestersaus, sojasaus, chilisaus, knoflook, sesamolie en het komijnzaad en schenk over de biefstuk. Schep om en laat 30 min. marineren.
Kook aan het eind van de marineertijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de paprika 1 min. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak 2 min. Voeg de taugé toe en bak 1 min. mee. Schep de rijst in 4 kommen en leg de biefstukreepjes met de groente erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biefstuk
2 el oestersaus
3 el sojasaus
3 el Thaise zoete chilisaus
3 tenen knoflook
2 tl sesamolie
1 el komijnzaad
1 pak notenrijst
1 rode paprika
1 groene paprika
2 el arachideolie
2 schaaltjes taugé