Biefstukreepjes met komijn en paprika
bewaar
bewaar

Biefstukreepjes met komijn en paprika

20 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de biefstuk in plakjes en doe in een kom. Meng de oestersaus, sojasaus, chilisaus, knoflook, sesamolie en het komijnzaad en schenk over de biefstuk. Schep om en laat 30 min. marineren.

Kook aan het eind van de marineertijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.

Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de paprika 1 min. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak 2 min. Voeg de taugé toe en bak 1 min. mee. Schep de rijst in 4 kommen en leg de biefstukreepjes met de groente erop.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstukreepjes met komijn en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig