Slagroomversiertaart
Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de cake in de lengte in 4 plakken. Leg 2 plakken strak tegen elkaar op 1 el jam op een bord en bestrijk met de rest van de jam. Leg de andere 2 plakken erbovenop.
Bestrijk de taart rondom met een royale laag slagroom. Plak het amandelschaafsel tegen de zijkanten. Teken met de chocoladestift een raster van 24 vierkantjes op de taart. Leg in elk vierkantje een snoepje.
Slagroomversiertaart
Instructievideo - 01:45 min.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Slagroomversiertaart
Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!
nagerecht
null personen
375 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de cake in de lengte in 4 plakken. Leg 2 plakken strak tegen elkaar op 1 el jam op een bord en bestrijk met de rest van de jam. Leg de andere 2 plakken erbovenop.
Bestrijk de taart rondom met een royale laag slagroom. Plak het amandelschaafsel tegen de zijkanten. Teken met de chocoladestift een raster van 24 vierkantjes op de taart. Leg in elk vierkantje een snoepje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
28 g amandelschaafsel
450 g chocoladecake
225 g abrikozenjam
500 ml opgeklopte slagroom
1 chocoladeschrijfstift
24 Engelse drop