Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met eventueel wat zout in 6 min. beetgaar.
Snijd de schnitzel in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees in de olie in 2 min. per kant bruin. Neem uit de pan. Bak de kaas 1 min. in het bakvet, tot deze begint te smelten. Roer de pomodorini erdoor en druk de tomaatjes met een spatel stuk. Leg het vlees in de tomatensaus en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper.
Giet de pasta en broccoli af. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de schnitzeltjes met de saus erover. Serveer met de broccoli.
Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met eventueel wat zout in 6 min. beetgaar.
Snijd de schnitzel in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees in de olie in 2 min. per kant bruin. Neem uit de pan. Bak de kaas 1 min. in het bakvet, tot deze begint te smelten. Roer de pomodorini erdoor en druk de tomaatjes met een spatel stuk. Leg het vlees in de tomatensaus en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper.
Giet de pasta en broccoli af. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de schnitzeltjes met de saus erover. Serveer met de broccoli.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
500 g broccoli
400 g varkensschnitzel
2 el olijfolie
100 g gorgonzola
1 blik pomodorini
2 tl gedroogde rozemarijn