Corn dog
bewaar
bewaar

Corn dog

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Doe de worsten in een pan met water en kook 10 min. Laat ondertussen de mais uitlekken en pureer met de staafmixer in een kom. Splits de eieren, het eiwit wordt niet gebruikt. Meng de bloem, maizena, eidooiers en peper en zout door de maispuree.

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de worsten droog en rijg door elke worst in de lengte een satéprikker. Houd een paar centimeter vrij om het stokje vast te pakken. Bestrooi de worsten met de bloem en bedek met behulp van een lepel rondom met het maisbeslag. Leg de worsten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven en draai de worsten elke 5 min. een stukje, zodat ze rondom bruin en gaar worden. Schil ondertussen de winterpeen en rasp. Leg op elk bord een stukje paprika en verdeel hierover de peen. Leg er een corn dog naast. Serveer de saus erbij.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Corn dog

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig