Maiskoekjes
bewaar
bewaar

Maiskoekjes

Verrassing! Naast mais zitten in deze koekjes ook de groenten selderij en bosui.

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Klop het ei los met de melk en het zout. Zeef het bakmeel boven een kom en maak in het midden een kuiltje. Giet het eimengsel in het kuiltje en klop met een garde of mixer tot een glad beslag. Laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de bosui in ringetjes en de selderij fijn. Roer de mais, bosui, selderij en sambal door het beslag.

Verhit wat olie in een koekenpan. Schep met behulp van 2 lepels 3-4 porties beslag (ca. Ø 5 cm) in de pan en strijk glad. Bak de koekjes in ca. 2 min. per kant op middelhoog vuur lichtbruin en gaar. Herhaal tot het beslag op is. Houd de gebakken maiskoekjes warm in de oven op 70 °C of op een warm bord onder aluminiumfolie.

combinatietipLekker als snack of bij een rijstgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maiskoekjes

Verrassing! Naast mais zitten in deze koekjes ook de groenten selderij en bosui.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig