Chinese kip en papillotte met mihoen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met 4 el hoisinsaus. Schep de kip om met de saus. Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de rest van de hoisinsaus door de mihoen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.
En papillotte
Instructievideo - 00:42 min.
Chinese kip en papillotte met mihoen
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met 4 el hoisinsaus. Schep de kip om met de saus. Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de rest van de hoisinsaus door de mihoen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 cm verse gember
2 tenen knoflook
6 el hoisinsaus
320 g kipfilethaasjes
1 verse prei
400 g Thaise roerbakmix
250 g mihoen
1 bosje bosui
½ krop ijsbergsla
Dit heb je nodig
bakpapier (30 x 30 cm)