Chinese kip en papillotte met mihoen
bewaar
bewaar

Chinese kip en papillotte met mihoen

20 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met 4 el hoisinsaus. Schep de kip om met de saus. Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.

Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de rest van de hoisinsaus door de mihoen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.

En papillotte

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinese kip en papillotte met mihoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig