Mihoen met gember en biefreepjes
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.
Aan de slag
Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Mihoen met gember en biefreepjes
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Greenfields jalapeñoburgers
2 el wokolie
2 cm verse gember
600 g diepvries oosterse wokgroenten
250 g mihoen
100 ml woksaus gember-knoflook