Biefstukpuntjes met wokgroenten
bewaar
bewaar

Biefstukpuntjes met wokgroenten

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.

Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.

variatietipOok lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstukpuntjes met wokgroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig