Grieks gevulde wrap
bewaar
bewaar

Grieks gevulde wrap

Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.

Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Grieks gevulde wrap

Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig