Wrap met shoarma
Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus.
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.
Verhit de olie in de wok en bak de shoarma in ca. 3 min. al omscheppend bruin. Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet. Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even.
Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover. Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker. Serveer de wraps met de knoflooksaus.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Wrap met shoarma
Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.
Verhit de olie in de wok en bak de shoarma in ca. 3 min. al omscheppend bruin. Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet. Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even.
Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover. Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker. Serveer de wraps met de knoflooksaus.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 tortillawraps
1 ui
1 gele paprika
3 el traditionele olijfolie
450 g shoarmavlees
100 ml hot ketchup
75 g veldsla
100 ml knoflooksaus
Dit heb je nodig
cocktailprikker