Stokbroodje shoarma
Aan de slag
Bak het brood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en bak de shoarma 5 min. Schep de paprika erbij en bak nog 3 min. mee. Meng de azijn met de suiker en peper en zout naar smaak in een kom. Schep de komkommer erdoor. Snijd het brood open, verdeel het shoarma-paprikamengsel over de onderkant. Schenk de knoflooksaus erover, leg de bovenste helft van het brood erop en halveer het brood. Serveer met de komkommersalade.
Stokbroodje shoarma
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Bak het brood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en bak de shoarma 5 min. Schep de paprika erbij en bak nog 3 min. mee. Meng de azijn met de suiker en peper en zout naar smaak in een kom. Schep de komkommer erdoor. Snijd het brood open, verdeel het shoarma-paprikamengsel over de onderkant. Schenk de knoflooksaus erover, leg de bovenste helft van het brood erop en halveer het brood. Serveer met de komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 afbakbaguettes
2 el zonnebloemolie
1 bak shoarmavlees
1 rode paprika
1 gele paprika
2 el azijn
1 el kristalsuiker
2 komkommers
100 ml knoflooksaus