Broodje shoarma met spitskool
bewaar
bewaar

Broodje shoarma met spitskool

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C of gasovenstand 5. Snipper de ui. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in stukjes. Maak de spitskool schoon en snijd in reepjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika ca. 2 min. Voeg het shoarmavlees toe en roerbak ca. 4 min. mee.

Bak ondertussen de shoarmabroodjes af volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg de kool aan het vlees toe en roerbak nog ca. 4 min. mee. Breng op smaak met ketjap. Serveer de shoarma met de shoarmabroodjes.

combinatietipLekker met patat frites.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje shoarma met spitskool

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig